Gordó anima els nous jutges destinats a Catalunya a conèixer el català “per poder donar un bon servei al ciutadà”

Redacció.
El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha rebut avui els nous jutges i jutgesses destinats a Catalunya pertanyents a la 65a promoció de l’Escola Judicial i els ha remarcat la importància de conèixer el català “per poder donar un bon servei al ciutadà” quan aquest es dirigeixi a l’Administració de justícia.
 
En unes breus paraules adreçades als cinc nous jutges que enguany s’han incorporat a la plantilla judicial de Catalunya, Gordó també ha recordat els eixos principals de treball en matèria d’Administració de justícia en els quals treballa el Departament, que, tal com ha apuntat el conseller, “s’estan executant segons el calendari previst i d’acord amb la Sala de Govern del TSJC”. Aquests eixos de treball als quals ha fet al·lusió el titular de Justícia han estat el Pla d’equipaments judicials 2014-2020 i el Pla d’implementació de les tecnologies de la informació i la comunicació, com l’expedient electrònic, així com la implantació de la nova oficinal judicial.
 
Gordó ha felicitat els nous professionals i s’ha posat a la seva disposició, alhora que els ha recordat que poden comptar, a més a més, amb els serveis de formació del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) per aprofundir, entre altres matèries, en el coneixement del dret civil català, d’aplicació directa a Catalunya.
 
A la recepció, que ha tingut lloc al Casal Sant Jordi, seu del Departament de Justícia, hi han assistit la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, Maria Josep Feliu, i el director general de Modernització de l’Administració de Justícia, Francesc Xavier Fabregat, i diversos professors de l’Escola Judicial.
 
La 65a promoció de l’Escola Judicial va dur a terme el jurament del seu càrrec fa uns dies i els seus integrants ja treballen als diversos òrgans judicials de Catalunya on han estat destinats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *