Capítol 2: El principi del final de l’ACTA

Per Arnau Martí.

El president del Parlament Europeu, el socialdemòcrata alemany Martin Schulz.

Juny. Aquesta és la data escollida, de forma definitiva, per decidir sobre el futur del tractat ACTA.
Així doncs, i si bé primeres aproximacions feien creure que aquesta mateixa setmana tindríem la resolució sobre el Tractat Anti-falsificació, sembla que s’haurà d’esperar unes setmanes més per a saber el veredicte de l’eurocambra.
Aquest canvi de data es deu a que tot just aquesta setmana es començaran a reunir els comitès previs (ITRE, JURI, LIBE i DEVE aquesta setmana; INTA, ITRE i LIBE al juny) per a realitzar les primeres votacions al respecte i emetre una recomanació directa al Parlament Europeu que, malgrat no ser vinculant, si que és una indicació fiable de la votació final.
Cal dir que tot el procés es pot seguir en directe via streaming.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *