Convocada la IV Edició del Premi ‘Abogados de Novela’

Tarragona.

El Consell General de la Advocacía Espanyola, Edicions Martínez Roca i la Mutualidad de la Advocacía convoquen enguany en la seva quarta edició el Premi ‘Abogados de Novela‘.

L’objectiu que es persegueix amb la creació d’aquest premi és el de la divulgació, a través de les novel·les inèdites presentades, del món en què es desembolica l’activitat dels advocats, amb qualitat literària, que ajudin al lector a aprofundir en el coneixement d’aquesta professió i els seus àmbits d’actuació, valors, projecció i transcendència social de la seva funció.

La quantia del Premi és de 50.000 euros a la novel·la que, per unanimitat o majoria de vots, el jurat consideri amb majors mereixements. El Jurat estarà format per personalitats de rellevància al món de la cultura i de l’advocacia. L’admissió d’originals finalitzarà el 15 de desembre de 2012 i la decisió del jurat, inapel·lable, s’anunciarà en el primer quadrimestre de 2013.

Aquest guardó literari va recaure l’any passat en la novel·la El Bufet de Borja Martínez-Echevarría i tal com han fet les novel·les guanyadores de les anteriors edicions, El Bufet ha collit un gran èxit de crítica i públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *