El Jurista s’expandeix a ses Illes Balears

Palma.
 

A partir d’avui, El Jurista expandeix el seu àmbit informatiu a l’actualitat jurídica de ses Illes Balears a través de la mà del ja cap de secció d’Internacional, Daniel Mendo, que conjuntament amb la incorporació de Carlos Salvà i Joaquín Tintoré, entre altres, inicien la nova secció Illes Balears.

Amb aquesta secció, El Jurista, pretén apropar als lectors l’actualitat jurídica de ses Illes Balears, a través de l’anàlisi d’aquesta per a donar a conèixer tots aquells afers que afecten a la societat catalana i balear. Essent així un punt de connexió entre Catalunya i Balears, dos societats de parla catalana amb molts punts en comú.

Iniciant la singladura a ses Illes Balears, publiquem avui el Tribuna de Miquel Serra, director del Diari de Balears, “Tot depèn de…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *