El Jurista s’expandeix a ses Illes Balears

Palma.
 

A partir d’avui, El Jurista expandeix el seu àmbit informatiu a l’actualitat jurídica de ses Illes Balears a través de la mà del ja cap de secció d’Internacional, Daniel Mendo, que conjuntament amb la incorporació de Carlos Salvà i Joaquín Tintoré, entre altres, inicien la nova secció Illes Balears.

Amb aquesta secció, El Jurista, pretén apropar als lectors l’actualitat jurídica de ses Illes Balears, a través de l’anàlisi d’aquesta per a donar a conèixer tots aquells afers que afecten a la societat catalana i balear. Essent així un punt de connexió entre Catalunya i Balears, dos societats de parla catalana amb molts punts en comú.

Iniciant la singladura a ses Illes Balears, publiquem avui el Tribuna de Miquel Serra, director del Diari de Balears, “Tot depèn de…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.