9a jornada “Estem preparats per treballar en català?”

Barcelona.

El proper dia 26 d’octubre tindrà lloc la 9a jornada “Estem preparats per treballar en català?”. Es tracta d’una activitat programada dins el Pla de Treball signat entre la Generalitat i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC).

La trobada té el doble objectiu d’analitzar el marc jurídic actual de la llengua catalana a l’Administració de justícia, així com donar a conèixer el règim lingüístic a Suïssa en el marc del Tribunal Federal Suís. Es clourà amb un taula rodona adreçada a advocats/des, professorat de la Facultat, jutges, magistrats, notaris, procuradors i alumnes de Dret.

A l’esdeveniment participaran ponents de reconegut prestigi com la Consellera de Justícia en funcions, la Sra. Ma. Pilar Fernàndez i Bozal, el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Sr. Miguel Àngel Gimeno i Jubero, el president del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, Sr. Pedro L. Yúfera i Sales, i el degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, Sr. Enoch Albertí i Rovira.

La jornada es realitzarà a l’Aula Magna de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, situada a l’Av. Diagonal 684. És una activitat gratuïta a la que cal enviar abans del 24 d’Octubre la vostra sol·licitud d’inscripció a l’adreça: escolapostgrau.dret@ub.edu. Cal indicar nom i cognoms, telèfon de contacte i la professió o bé els estudis en curs.

Des de El Jurista ens reafirmem en el nostre suport a la llengua catalana en l’administració pública i us animem a assistir-hi. La participació en l’activitat serà reconeguda amb crèdits de 5 hores per als estudiants del Grau en Dret.

Podreu seguir l’esdeveniment des del nostre compte de Twitter:
https://twitter.com/ElJuristaCat i comentar amb nosaltres les ponències amb l’etiqueta #justíciaencatalà.

 

A continuació us enllacem el programa per la jornada:
 Programa complet en format pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *