Congrés Anual de l’Associació Europea d’Advocats

Brusel·les.
Logotip de l’Associació Europea d'Advocats.
Logotip de l’Associació Europea d'Advocats.

Aquesta setmana l’Associació Europea d’Advocats (EAL) celebrarà des de dijous fins a dissabte el seu congrés anual a Berlín.

Els principals temes a debatre en el vinent congrés seran la recent proposta de la Comissió Europea per crear una Llei Comuna de Vendes a Europa i les esmenes a la Llei Europea d’Insolvència a través de diferents taules rodones i conferències.

Sobre l’Associació Europea d’Advocats

L’Associació Europea d’Advocats (EAL) va ser fundada el 1986, quan al voltant d’un centenar d’advocats principalment ex membres de l’Associació Internacional de Joves Advocats, van decidir crear una Associació Europea d’Advocats, amb seu a Brussel·les. L’objectiu d’aquest grup era, i és, fer front als nous reptes de la Comunitat Europea, enfortir els vincles dels membres, compartir les seves experiències i ampliar o aprofundir els seus coneixements de la legislació europea, la qual ha anat adoptant una major importància en els últims anys.

En aquests últims anys el legislador europeu ha emès milers de reglaments i directives, de les quals els professionals del dret han d’estar al corrent, donat que aquesta legislació europea influeix i domina la nostra legislació nacional. No obstant això, es fa cada vegada més difícil mantenir-se informat sobre els canvis legals que imposen les institucions europees.

Essent així l’Associació Europea d’Advocats ha centrat tots els seus esforços a donar suport als advocats europeus, ajudant-los a mantenir-se al dia de les situacions dels altres estats membres europeus, les particularitats i especificitats dels seus sistemes jurídics, i per últim però no menys important, les especificitats comuns de la professió d’advocats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *