L’ICAB a favor de la protesta contra les taxes judicials convocada per demà

Per l’Il·lustre Colegi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.
 

El Col·legi d’Advocat de Barcelona (ICAB) ha recollit més de 4.200 signatures en contra de la llei de taxes judicials estatals (Llei 10/2012 de 20 de novembre) a través del formulari on-line publicat a la pàgina web col·legial www.icab.cat-.

L’ICAB dóna suport a l’aturada convocada per jutges, fiscals i funcionaris

El Col·legi d’Advocats de Barcelona vol mostrar el seu suport a la mobilització convocada per diferents associacions de jutges, fiscals i sindicats de  funcionaris per protestar per l’obstaculització a la justícia que es pot derivar de la implantació de la taxa judicial.

La concentració tindrà lloc demà dimecres, entre les 12.00 i les 13.00 hores, a totes les seus judicials, també a les de Barcelona, i compta amb el suport del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE).

Des del ICAB s’aprofitarà aquesta aturada per seguir recollint signatures contra la llei de taxes judicials estatals a la Ciutat de la Justícia.

A través del següent enllaç els advocats es poden adherir a la sol·licitud d’impugnació de taxes judicials.

L’ICAB va posar en marxa aquesta iniciativa el passat 27 de novembre com a rebuig a una llei, la de taxes, que suposa un obstacle en l’accés a la justícia per part de la ciutadania per la desproporcionalitat de la taxa estatal que s’exigeix per poder interposar un procediment judicial. Aquesta iniciativa també s’està duent a terme en d’altres col·legis d’advocats. Concretament, entre els 14 col·legis d’advocats catalans se n’han recollit fins al moment més de 5.000.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *