L’ICAB posa en marxa la campanya ‘Justícia i Joves’

Il·lustre Colegi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.
 

El Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) ofereix a través de la campanya ‘Justícia i Joves‘ orientació als estudiants d’ESO per prevenir i alertar sobre les amenaces i assetjaments que es poden derivar de l’ús de les xarxes socials i internet.

Mitjançant una obra de teatre i un posterior debat, diversos advocats han respost a les preguntes formulades pels alumnes d’ESO sobre internet  i xarxes socials. Algunes de las qüestions formulades han sigut: què fer si i una persona es fa passar per una altra? o si es pot exigir que es retiri una foto publicada a les xarxes socials.

Precisament el “Col·legi d’Advocats de Barcelona ha posat en marxa aquesta campanya per destacar la importància de la justícia a la societat i que el dret és present en tots els àmbits de la vida diària“, afirma el degà d’aquesta corporació, Pedro L. Yúfera.

El degà dels advocats de Barcelona també considera que “els joves han de saber quines són les seves obligacions i ser conscients de les conseqüències jurídiques de determinats actes que avui en dia són habituals i que poden tenir importants repercussions, però també que coneguin els seus drets i els puguin fer prevaler ja sigui com a usuaris o com a futurs advocats“.

Un total de 10 escoles de Barcelona participaran aquest any (fins al mes de juny) en la campanya ‘Justícia i Joves‘. L’escola Virolai va visitar el passat divendres el Col·legi d’Advocats de Barcelona.  La pròxima visita la realitzarà  l’escola Gravi el proper 11 de gener.

A continuació en fitxer pdf el trítptic de la campanya ‘Justícia i Joves’

Instantànea de la visita de l'escola Virolai el passat divendres al Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Instantànea de la visita de l'escola Virolai el passat divendres al Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *