Finalitza el termini d’inscripció al curs Coaching amb PNL per a advocats

Barcelona.
 

 

Aquest divendres finalitza el termini d’inscripció al curs Coaching amb PNL ofert per Nexes Traduccions, un curs destinat a futurs i actuals professionals del món jurídic amb iniciativa pròpia i ganes de perfeccionar les seves habilitats. Amb la intenció principal de perfeccionar l’oratòria i les habilitats comunicatives dels professionals del Dret, aquest curs pren com a objectius millorar la comunicació individual a través del domini del llenguatge no verbal i de l’espai, superant així barreres personal amb la finalitat de poder adquirir tècniques específiques de PNL per aplicar en judicis, reunions amb els clients, reunions amb les parts, conferències qualsevol situació de comunicació professional, etç…

Coaching amb PNL, és sense cap dubte, un curs exprés de 10 hores destinat a aquelles persones que es serveixen de la oratòria en el seu dia a dia. Un curs necessari per a aconseguir l’èxit professional.

Per a més informació s’adjunta el següent link: Cliqueu aqui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *