Fira de l’Advocacia: El networking entre advocats d’arreu del món

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.
 

El Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) organitza del 13 al 15 de febrer la segona Fira de l’Advocacia. Aquesta iniciativa pionera té com objectiu que els advocats coneguin les tècniques per fer networking, facilitar-los les eines per millorar la gestió del despatx i crear sinèrgies professionals amb lletrats d’altres països.

Networking, a través de l’Speed networking, el face to face, o l’elevator speech

A través de diferents activitats com l’Speed networking, els advocats podran conèixer de forma ràpida altres advocats;  mentre que en els espais Face to face es podran entrevistar amb més calma i en profunditat amb els col·legues de professió contactats prèviament en els panells de SMS o pel twitter. Com a novetat, enguany hi haurà un Elevator Speech, un espai a l’estil “speek corner” on els  advocats que ho desitgin podran fer una presentació del seu despatx i la seva activitat davant dels assistents a la Fira.

Conferències “Around the World”
L’intercanvi d’experiències internacionals també és una peça clau de la segona edició de la Fira
. Al llarg dels dies 14 i 15 de febrer tindran lloc més de 10 conferències amb exemples de diferents països com Gran Bretanya, Estats Units (Xicago), Itàlia o Alemanya, per citar uns exemples. També cal destacar dues sessions centrals que ajudaran als participants a tenir una visió estratègica dels seus despatxos:  d’una banda, la impartida per Tony Willians, director d’una important consultoria especialitzada en gestió internacional d’advocats, sobre “Com gestionar petits i mitjans despatxos en un món global” (14 de febrer, a les 11 h), i de l’altra, la de l’advocat especialitzat en direcció i gestió de despatxos Miguel Ángel Pérez de la Manga  que versarà sobre “Networking internacional i petits i mitjans despatxos d’advocats” (15 de febrer, a les 11 h).

La participació en la Fira de l’Advocacia, que en la seva primera edició va reunir a més de 400 despatxos d’advocats, és molt important. El degà del l’ICAB, Pedro L. Yúfera afirma que “el futur de l’advocacia passa perquè despatxos d’advocats locals comptin amb acords internacionals. Per aquest motiu, el Col·legi d’Advocats de Barcelona va organitzar la primera Fira de l’Advocacia, el 2011, amb l’objectiu d’obrir el camí perquè l’advocacia en general, i els petits i mitjans despatxos de Barcelona en particular, poguessin fer contactes a Barcelona amb advocats d’altres països”. I afegeix: “en aquesta segona edició encara més internacional i amb l’experiència adquirida respecte la darrera fira, els advocats tindran l’oportunitat d’ampliar els seus contactes, aprendre com es negocia en altres països, millorar la gestió del despatx, i dur a terme sinèrgies beneficioses per a les dues parts. Barcelona esdevindrà la seu internacional de l’advocacia”.

La Fira de l’Advocacia, un acte destacat del Sant Raimon de Penyafort 2013
La segona edició de la Fira de l’Advocacia es desenvoluparà dins el marc de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, que enguany tindrà lloc del 5 al 16 de febrer. Les activitats programades se celebraran a Barcelona, a la seu de les Drassanes Reials, un dels edificis d’art gòtic civil més importants i més ben conservats del món, que va ser catalogat el 1976 com a Monument Historicoartístic.

Trobareu el programa detallat de la fira i tota la informació sobre aquest esdeveniment al web firadvocacia.cat

També podeu seguir la Fira de l’Advocacia a Twitter, Facebook i Linkedin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *