El secretari de les Infantes, imputat

Per Àlvaro Comajuan.
Barcelona.

 

Fa uns dies, el diari El mundo publicava uns correus on el secretari de les Infantes, Carlos García Revenga, es descobria com a assessor directe en reunions, contractes i actes públics de l’institut Nóos, i en un d’ells va reclamar que en el seu nom figurés com a membre de la Casa de sa Majestat el Rei.

Com a conseqüència d’aquesta revelació, el jutge José Castro l’ha citat com a imputat i compareixerà davant ell el 23 de febrer, després de què ho faci Iñaki Urdangarín. Aquesta imputació ha agafat per sorpresa a tothom, doncs s’ha fet d’ofici (sense petició expressa de la Fiscalia o d’alguna altra part). De fet, el jutge no ha expressat els delictes concrets que se li imputen, únicament ha manifestat que vol que el secretari esclareixi quin càrrec i quines funcions va desenvolupar a l’institut Nóos.

Carlos García Revenga, secretari de les Infantes.

El secretari es defèn assegurant la legalitat dels seus actes, que efectivament va realitzar gestions relacionades amb aquests negocis dels ducs de Palma, però només per l’estreta relació que tenia amb aquests després d’un llarg temps donant-los suport

A l’espera de què la Casa Reial es pronunciï sobre una de les figures més importants d’aquesta, doncs porta treballant per aquesta 20 anys, augmenta la sospita entre la població sobre la implicació en aquests fets de l’Infanta Cristina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *