Acte inaugural de la Fira d’Advocacia

Per Guillem Martínez, Joan Mateo i Pol Rubio.
Barcelona.
 
Els dos ponents de l'acte d'inauguració.

En la primera intervenció de l’acte inaugural, l’Excm. Sr. Pedro L. Yúfera, degà de l’ICAB, ha posat palès l’èxit de la 1a edició de la Fira de l’Advocacia. Ha anunciat que això no és un congrés sinó una oportunitat professional per a fer networking entre operadors jurídics de diversos països.

Seguidament, ha pres la paraula Joaquim Forn, llicenciat en Dret i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, en representació de Xavier Trias. Aquest ha assenyalat que la ciutat és candidata per ser la seu del Tribunal Arbitral del Mediterrani ja que és una àrea que impulsa projectes i té una gran capacitat de treball en xarxa per a adaptar-se a l’actual context.
En aquests temps de crisi aquestes iniciatives són fonamentals, crear noves sinergies i noves eines que permetin ampliar els horitzons professionals per a millorar el futur de la professió.

Es posa una gran esperança en aquesta Fira concebuda per millorar les relacions internacionals i el feedback entre els advocats de diversos països.

Un cop finalitzada la presentació, hem pogut preguntar al degà de l’ICAB com va funcionar l’última edició i quines expectatives tenen per a aquest any. Pedro L. Yúfera ha afirmat que l’última edició que es va realitzar fa dos anys va ser un rotund èxit i, fins i tot se’ls demanava que es fes l’any següent, però el seu  compromís era fer-ho cada dos anys i han complert. Per a aquesta edició ressalta que hi ha molta gent apuntada i espera que l’innovador contingut els satisfaci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *