L’ICAB homenatja als col·legiats amb 50 anys d’exercici

Il·lustre Col·lègi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.

En el marc de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, patró dels advocats, el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) ha reconegut la trajectòria dels col·legiats que enguany compleixen  50 anys d’exercici de la professió.

L’homenatge, celebrat a la Sala d’Actes de l’ICAB, l’ha presidit el degà de la corporació, Pedro L. Yúfera, i ha comptat amb la participació de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; del conseller de Justícia, Germà Gordó; del president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno; del president del Tribunal Constitucional, Pascual Sala; entre d’altres autoritats.

El degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona i l’alcalde de Barcelona han estat els encarregats de lliurar els diplomes commemoratius i les insígnies d’or de la Corporació a cadascun del 40 advocats que enguany han complert 50 anys de col·legiació.

Durant l’acte, també s’ha dut a terme el jurament / promesa de la professió de dues noves lletrades i el lliurament del Premi Felip Portabella a un membre de la judicatura per haver-se distingit pel respecte cap als advocats en l’exercici de la seva professió i per la seva col·laboració amb la Corporació. També, s’han lliurat les medalles de l’ICAB a diversos advocats, a l’escriptor Josep Maria Espinàs,  i a Càritas Diocesana, per la seva tasca.

La celebració d’aquest Sessió Solemne, s’emmarca en el programa d’actes de Sant Raimon de Penyafort, que enguany ha tingut com a lema “l’advocacia batega”. El programa també ha inclòs l’homenatge als col·legiats amb 25 anys d’exercici de la professió –que enguany han estat més de 360-, la celebració de la Segona Fira de l’advocacia, dirigida a fomentar la el networking internacional entre els advocats, i l’organització de diversos actes solidaris; entre els quals cal destacar un mercat solidari amb paradetes de productes de diferents ONG destinats a la infància i la recollida d’aliments destinats a la Fundació Banc dels Aliments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *