Oriol Caudevilla, guardonat amb el premi Feixó Carreras de l’ICAB

Barcelona.

L’ex alumne de la Universitat Autònoma de Barcelona i actual col·laborador de l’Àrea de Dret Romà, Oriol Caudevilla, va ser guardonat el darrer dia 12 de febrer amb el Premi Feixó Carreras per a Noves Promocions de l’ICAB (Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona) per al seu projecte de treball “Els aspectes processals del concurs de creditors: situació actual i perspectives futures”.

 

Podien optar al premi els col·legiats i col·legiades de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona que han obtingut el seu títol de llicenciat en Dret en l’any de la convocatòria o en els tres anteriors

En la foto, n’Oriol Caudevilla es trobava escoltant el discurs del convidat d’honor de la cerimònia, Màrius Carol, periodista i director de comunicació del Grup Godó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *