Renovació del CGPJ

Consell General del Poder Judicial.
Madrid.
 
 

El Consell General del Poder Judicial, en la sessió plenària d’avui [dijous passat], ha aprovat per 11 vots a favor, 5 en contra (els vocals Sr. Manuel Almenar, Sr. Félix Azón, Sra. Inmaculada Montalbán, Sra. Margarita Robles i Sra. Margarita Uría) i quatre abstencions l’Informe a l’Avantprojecte de Llei Orgànica sobre el procés de renovació del CGPJ, que deixa en suspens la vigència de l’Art.112 i parcialment la de l’Art.114 de la Llei Orgànica del Poder Judicial.

Així mateix, el Ple del CGPJ ha aprovat, amb 19 vots a favor i 1 abstenció, l’Informe a l’Avantprojecte de Llei General de Telecomunicacions.

Per una altra part, el President del CGPJ, Sr. Gonzalo Moliner, ha donat comptes als membres del Ple de l’escrit remès pel President del Tribunal Constitucional on sol·licita l’inici del procediment pel nomenament, per part del CGPJ, de dos nous Magistrats del Tribunal Constitucional, a l’objecte de substituir als membres d’aquest Tribunal, Sr. Pascual Sala Sánchez i Sr. Ramón Rodríguez Arribas, que el seus mandats conclouen el pròxim dia 9 de juny de 2013.

 

 

 Madrid, 14 de febrer de 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *