Neix Mallorca Opina

Dia 1 de Març de 2013
Palma.
 
 

En el dia d’avui, 1 de Març de 2013, un dia molt assenyalat per la societat Balear, donat que celebrem el dia del nostre poble, volem presentar l’associació Mallorca Opina (MO).

Mallorca Opina és una associació formada per un grup d’estudiants de Dret amb esperit crític i amb l’interès comú de l’actualitat política, civil i jurídica que els envolta  i amb l’ambició de formar part del present i el futur de l’Illa de Mallorca. L’idea és simple, un espai on poder practicar l’oratòria, estar informats de l’actualitat que ens envolta i debatre sobre les nostres solucions per sortir del forat on ens trobem. Un espai on participar en la vida política i social de l’illa.

Mallorca Opina espera arribar a tenir pes dins de la societat de l’Illa, per això la nostra activitat no es centrarà sol en debatre entre nosaltres. Per un costat cerquem escoltar i col·laborar amb els membres mes influents de la nostra comunitat  mitjançant col·loquis o entrevistes. Per l’altre costat participarem, dins de les nostres possibilitats, directament en la vida ciutadana o política de l’illa donant suport a altres associacions, propostes o idees.

Hem de recalcar que la nostra activitat es serveix d’unes eines que considerem fonamentals per l’èxit de la nostra associació. L’apartidisme de l’associació, la diversitat ideològica dels membres, i l’esperit crític i constructiu com a bandera.

D’aquest fet s’extreu que tots sou benvinguts, tots podreu expressar les vostres opinions i tots sereu escoltats. Un únic requisit fonamental existeix: Estimar Mallorca i voler participar directament en la presa de decisions que afectin a la nostra illa.

Si vols conèixer-nos i participar amb nosaltres en les nostres activitats, o simplement vols més informació, estarem a disposició vostra.

Twitter: https://twitter.com/mallorcaopina

Facebook: www.facebook.com/mallorcaopina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *