“La internacionalització és el camí necessari per créixer”

Per Núria Orriols i Xènia Serrat.
Barcelona

Maria Arizti, Directora de ETL International, va participar en la II Edició de la Fira Internacional de l’Advocacia organitzada per l’ICAB el passat 14 de febrer al Palau de Drassanes. En el transcurs de les Jornades, la responsable de ETL International va compartir amb El Jurista una sèrie de reflexions sobre el futur de l’advocacia: Arizti va afirmar que la Fira “dóna l’oportunitat” als advocats i altres professionals del món jurídic d’establir contactes i intercanviar targetes per crear xarxes de col•laboració. La Directora creu que per “oferir un bon servei”, els advocats han de poder garantir una bona defensa dels interessos del seu client en qualsevol lloc, ja sigui a Europa o a l’altra banda de l’Atlàntic. En definitiva, Maria Arizti va assegurar que “la internacionalització és el camí necessari per créixer” en el nou marc de la professió i conseqüentment va valorar “positivament” la celebració d’esdeveniments com la Fira organitzada pel Col•legi d’Advocats de Barcelona. Us deixem amb l’entrevista completa a ElJuristaTV.

[embedplusvideo height=”337″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/LN4bK0hgdN8?fs=1″ vars=”ytid=LN4bK0hgdN8&width=550&height=337&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9694″ /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *