Luelmo i Suay, nous magistrats del Tribunal Suprem

Consell General del Poder Judicial.
Madrid.

 

El Consell General del Poder Judicial, en la seva sessió plenària d’avui, ha nomenat al magistrat D. Miguel Ángel Luelmo nou membre de la Sala social del Tribunal Suprem, en haver obtingut 13 vots en segona votació enfront dels 8 vots obtinguts per la magistrada Dª. Ana María Orellana.

Així mateix el Ple ha nomenat magistrat de la Sala contenciosa administrativa, pel torn de juristes de reconegut prestigi, al catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Las Palmas, D. José Juan Suay Rincón, en obtenir en tercera votació 13 vots enfront dels 3 vots de Dª. Blanca Lozano Cutanda i en produir-se 5 vots en blanc.

D’altra banda, el Ple ha nomenat President de l’Audiència Provincial d’Astúries al magistrat D. José Antonio Soto-Jove Fernández, qui ha obtingut en segona votació 11 vots enfront dels 6 vots obtinguts pel magistrat D. Rafael Martín del Pes García i en produir-se 4 vots en blanc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *