AOB Advocats s’adhereix a confiança Online

Redacció.
Barcelona.

Des dels seus inicis el despatx d’advocats i advocades ha mostrat un especial interès en oferir solucions i respostes jurídiques via online. Separacions, divorcis, contractes, consultes jurídiques, els serveis online d’AOB Advocats han estat altament valorats pels seus clients, tant per la rapidesa en les respostes com en la qualitat de les mateixes, i s’ha convertit en una eina que per la seva comoditat és cada vegada més utilitzada a nivell mundial.

Amb el compromís de trobar mitjans que ofereixin major tranquil·litat i seguretat als nostres clients en l’ús dels nostres serveis legals online, i després de superar amb èxit una revisió exhaustiva de la nostra pàgina web i els serveis online oferts, AOB Advocats ha rebut el segell acreditatiu de Confiança  Online.

Confiança Online és una associació que té per objectiu augmentar la confiança dels consumidors en l’ús d’Internet. Mitjançant el distintiu acreditatiu es reconeix a les empreses i organismes públics adherits la transparència i credibilitat de la seva pàgina web, acreditant el seu compromís ètic i social a tots els usuaris, podent navegar, comprar o compartir informació amb total confiança, convertint-se des de fa temps, en un segell de referència per les empreses i organismes que ho disposen de la qualitat i seguretat dels serveis que ofereixen via online.

Amb aquesta adhesió, AOB Advocats segueix avançant en garantir i assegurar a través de mecanismes externs els valors que defineixen la firma d’advocats: Professionalitat, Compromís, Legalitat, Comunicació, Confiança i Qualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *