L’advocacia balear i l’APTTCB reforcen la seva col•laboració

Il·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears.
Palma.
 

El degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Balears, Martí Aleñar, i la presidenta de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APTTCB), Pilar Arxé, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues entitats reforçar la seva col·laboració institucional en matèria formativa.

El degà de l'Il•lustre Col•legi d'Advocats de Balears, Martí Aleñar, i la presidenta de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APTTCB), Pilar Arxé.
El degà de l'Il•lustre Col•legi d'Advocats de Balears, Martí Aleñar, i la presidenta de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APTTCB), Pilar Arxé.

D’aquesta manera, els membres dels col·lectius respectius coneixeran, mitjançant les vies de difusió habituals que empra cada institució, els cursos, seminaris i altres activitats de caràcter formatiu que organitzi cadascuna de les dues corporacions a fi de completar i millorar la formació dels professionals.

L’acord preveu, a més, la col·laboració puntual en l’organització de diferents actes formatius sobre temes fiscals, mercantils, jurídics i comptables que es duguin a terme a les illes.

Així mateix, els membres de tots dos col·legis professionals tindran la possibilitat d’assistir a les activitats formatives de l’altre en les mateixes condicions i amb el mateix cost d’inscripció que el que es fixi per als seus afiliats.

A més de Martín Aleñar i Pilar Arxé, a la signatura del conveni han assistit el vicedegà i la tresorera del ICAIB. Rafael Gil i María Serrano, i el coordinador de delegacions de la APTTCB i els delegats d’aquesta organització a Mallorca i a Eivissa, Joan Francesc Bonet, Amparo Arbles i Joan Torres, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *