Esmorzars jurídic – empresarials, la nova proposta del sector?

Per Alexander Salvador
Barcelona.
 

Circulo Legal, Fortuny Advocats i Lladó Grup Consultor importen a Barcelona els anomenats esmorzars jurídic-empresarials, organitzant pel pròxim divendres 12 del present mes,en el Col·legi d’Advocats de Barcelona, un desdejuni empresarial en el qual s’abordarà des de les vessants penal, mercantil, fiscal i familiar les responsabilitats i els riscos actuals de l’empresari, tot aportant possibles claus per evitar-los.

L’esmorzar sota el títol de ‘Responsabilitats i riscos actuals de l’empresari: claus per evitar-los’, comptarà amb ponents com Ernest Pascual, Magistrat del Jutjat de Família 45 de Barcelona; Jaume Barril, Inspector Responsable d’Unitat Regional d’Inspecció de l’Agència Tributària (AEAT); Carmen Varela, Sòcia Directora del Departament de Dret de Família del Bufet Guerrero-Circulo Legal; Miquel Fortuny, Soci Director de Fortuny Advocats; Javier Marca Matute, Magistrat de la secció 4a de l’Audiència Provincial de Girona; Adalberto Guerrero, Soci Director del Bufet Guerrero – Ciculo Legal i Josep Cid Dacosta, Soci de l’Àrea Fiscal a Lladó Grup Consultor.

Una iniciativa que agafa força

La setmana passada coneixíem com aquesta iniciativa es començava a emplaçar a Madrid per part de Chávarri i Muñoz Abogados, en la qual es remarcava la importància de formar, en un context relativament més informal, tant a clients com a advocats, a la vegada que es podia arribar a consensuar una mena de networking creat per la pròpia dinàmica de l’acte.

Essent així, Circulo Legal, Fortuny Advocats i Lladó Grup Consultor s’uneixen a aquesta proposta en el marc d’estendre noves relacions amb el món empresarial a la vegada que es promou, en un context més relaxat, informar a aquest últim de l’actual legislació que afecta als empresaris a nivell de riscos i responsabilitats.

La qüestió essencial, però, es saber si els esmorzars jurídic – empresarials es convertiran amb el temps en una nova eina de networking recurrent impulsada per les pròpies firmes d’advocats.

Per a descarregar-vos el programa, cliqueu aquí.

El pròxim divendres l’equip d’El Jurista assistirà a l’esmorzar per així donar a conèixer aquesta iniciativa a la vegada que les nostres impressions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *