Neix ICAB Televisió: un nou canal de televisió jurídic

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.

L’ICAB posa en marxa un nou canal de comunicació, aprofitant el dia de la rosa i el llibre: www.canalicab.tv. Es tracta d’una eina didàctica per seguir tot allò relacionat amb la formació impartida pel Col·legi.

Trobareu en format  vídeo i explicat de forma pedagògica el més essencial  de les conferències i cursos que realitzem sobre dret administratiu, civil, fiscal, internacional, penal i mercantil. Gràcies a aquest nou web, la formació des de casa o el despatx és ja una realitat.

A través d’aquesta plataforma pedagògica i de comunicació també podràs conèixer el funcionament de serveis bàsics que ofereix l’ICAB, com ara la Biblioteca, la Borsa de Treball, el Centre de Mediació, el lloguer de sales, el Centre de Formació o  totes les possibilitats que t’ofereix el correu electrònic, per citar alguns exemples.

Aquest site s’actualitza diàriament amb l’objectiu de facilitar-vos de forma més pràctica i entenedora tots els cursos, conferències i novetats legislatives  que poden ser d’interès per als col·legiats.

Al www.canalicab.tv es trobarà tot allò que és important per dur a terme la teva activitat al despatx o que afecta directament la professió d’advocat.

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *