DMS Consulting

En 1991 va néixer la signatura DEL CAMPO, MAS I SEGURA, ADVOCATS (DMS) amb la voluntat d’oferir un assessorament de la màxima qualitat. Aquesta vocació va dur a promoure, molt poc temps després, la constitució de CONSULTING EMPRESARIAL BALEAR (CEB), per a gestionar noves àrees professionals: (comptable i laboral).

Aquest creixement, gràcies a la confiança dipositada pels nostres clients, va tenir com a conseqüència la creació a l’any 2006 de “DMS-CEB CONSULTING, SL” que ens ha permès posar a la seva disposició a tot un equip de professionals amb una gran experiència i un alt grau d’especialització en un mateix espai físic, amb la comoditat que això suposa, garantint que totes les qüestions i problemàtiques que se li puguin plantejar siguin valorades i tractades tenint en compte tots els seus vessants i possibles conseqüències.

Serveis

  • Administratiu
  • Civil
  • Penal
  • Mercantil
  • Fiscal
  • Comptable
  • Laboral
  • Tramitació d’escriptures
  • Protecció de dades personals
  • Dret immobiliari

www.consultingdms.com

Palma, Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *