Convocatòria d’eleccions al Col·legi d’Advocats de Barcelona

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona
Barcelona.

 

La Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Barcelona va decidir en la junta d’ahir convocar eleccions per al proper 27 de juny. En aquesta convocatòria, els comicis tenen la finalitat de proveir els càrrecs de degà/na, vicedegà/na, secretari/a  i de deu diputats/des.

La Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Barcelona, formada per 20 diputats/des, entre els quals hi ha el càrrec de degà/na, vicedegà/na, secretari/a, i diputats responsables de les diferents àrees es renova per meitats. Els mandats per a cadascun dels càrrecs és de 4 anys.

Votacions
Més de 23.000 col·legiats/des estan convocats a les urnes. Els electors podran emetre el seu vot a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona (Carrer Mallorca, 283, Barcelona) entre les 9 h i les 21 h, moment en què es tancaran les urnes.

També es podrà votar de 9 h a 14 h a la seu de les Delegacions. D’acord amb l’article 103.3 dels Estatuts col·legials, podran exercir el dret a vot a les delegacions les persones col·legiades exercents amb domicili professional en aquesta demarcació, així com els advocats/des sense exercici de l’article 4.2 dels Estatuts col·legials i  les persones col·legiades no exercents que hi resideixin.  Les delegacions estan situades a Arenys de Mar, Badalona, Berga,  L’Hospitalet de Llobregat/Cornellà, Gavà, Igualada, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú.

També es podrà votar per correu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *