Editorial: Un nou cicle

Fa justament un any, al maig de 2012, vam decidir emprendre un nou projecte amb noves il·lusions i esperances, però sense cap altra meta que la que ens deparés l’incert futur.

Passat un any i, després de rebre una gran acollida en el sector jurídic, promovem un nova idea, un nou camí a recórrer en consonància amb el nostre projecte inicial.

Com diu la dita, es tracta de renovar-se o morir i nosaltres hem optat per la primera via.

Avui neix la web d’El Jurista en espanyol. Un pas ferm per tal de seguir aprofundint en el nostre missatge: desgranar tot allò que envolta el món jurídic per mitjà d’un anàlisi concís i rigorós.

D’aquesta forma, partim des de la clara vocació d’expandir i estendre llaços comuns en l’àmbit del Dret amb la resta d’Espanya i Llatinoamèrica,

I deixem pel final, no per ser el menys important sinó per tot el contrari, a tot l’equip humà que forma El Jurista, des de redactors a col·laboradors ja que, sense la seva inestimable feina i convicció en el projecte, no hauríem arribat fins aquest punt.

Per tots ells, pels patrocinadors, per les institucions i bufets que col·laboren amb el nostre diari i especialment, pels nostres apreciats lectors, el més sincer reconeixement i agraïment.

Sense més dilacions, us emplacem a seguir-nos en aquesta nova etapa a www.eljurista.eu

Junta Directiva El Jurista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *