Consultes legals per video conferència, un nou servei jurídic online

Per Alexander Salvador.
Barcelona.
 

Des d’ahir el despatx AOB Advocats aposta encara més per les noves tecnologies i la possibilitat d’oferir els seus serveis jurídics a través de la xarxa. Sent així ofereix des d’ahir la possibilitat de poder gaudir de la possibilitat de consultar els seus assumptes legals mitjançant videoconferència als advocats del despatx

A través d’aquest nou servei, que complementa la resta de serveis legals online que el despatx d’advocats ja realitza, s’ofereix la possibilitat d’efectuar consultes jurídiques a través de videoconferència, evitant així desplaçaments, però garantint el deure confidencialitat advocat-client i la qualitat del servei.

A través d’aquest servei el client podrà connectar-se amb un advocat o advocada que li resoldrà, com si estigués presencialment en les nostres oficines, i durant el temps que el mateix assenyali, tots els dubtes legals que pugui tenir. Per poder gaudir d’aquest servei, però, es deurà disposar d’un ordinador connectat a Internet amb el programari Skype i emplenar un senzill el formulari on s’indica la disponibilitat i realitzar el pagament atenent al mateix temps que el client estima necessari per veure resolta els seus dubtes legals.

Agustí Sot, Soci d’AOB Advocats valora el servei que el seu despatx va començar a oferir des d’ahir de la següent manera:

“Mitjançant aquest nou servei volem  obrir una nova porta a les opcions que ja temin en la actualitat de serveis online. Molt clients que utilitzen els nostres serveis online necessiten tenir més a prop l’advocat, com si estigués al seu costat, encara que per situacions professionals o personals no pugui venir a la nostra oficina personalment.

Mitjançant el servei de videoconferència podran rebre assessorament des de casa, sense tenir que venir expressament a la nostra oficina amb el que el client guanya flexibilitat, temps i comoditat. Una persona podrà conectar-se amb nosaltres des de qualsevol part del mon  com si estigués  la nostra oficina, el que li donarà un servei més pròxim i personalitzat, conèixer a l’advocat que li resol els dubtes i amb la total garantía de confidencialitat i discreció que garanteix la nostra firma.

Tanmateix, el client, podrà escollir el temps que vol estar connectat per atendre  la consulta, amb diferents modalitats de preus, el que li permetrà escollir la opció que millor se li adequa sense la “rigidesa”que en molt casos existeix  en aquest aspecte en la consulta presencial.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *