Oriol Rusca, elegit nou degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.

En les eleccions celebrades ahir al Col·legi d’Advocats de Barcelona ha estat elegit com a degà Oriol Rusca, amb un total de  2.795 vots, i substituirà a Pedro L. Yúfera. Tota la candidatura d’Oriol Rusca ha estat elegida per ocupar els càrrecs de vicedecana, secretari i de 10 diputats.

El càrrec de vicedegà l’ocuparà Rosa M. Barberà Ramos, qui ha obtingut 2.877 vots; el secretari serà Rafael Espino, amb 2.864 vots, mentre que els càrrecs de diputats els ocuparan:

Esther Palmés i Bosch, 2.857

Carme Adell Artiga, 2.918

Jorge Navarro Massip 2.844

Eva Pous Raventós 2.804

Josep Llàcer Morell 2.730

Julia Herrero Alcorta 2.791

Josep Capdevila Francàs 2.750

Mercé Claramunt Bielsa 2.756

Gemma Solanas Romero 2.739

Jani Trias Arraut 2.672

Pel que fa als càrrecs de degà, Luis Antonio Sales ha quedat en segona posició amb 1.840 vots, seguit de Jordi Domingo (1.821 vots),  Juan Carlos Segura (752 vots) i Vanessa González (596 vots).

Més de 4.2oo col·legiats han participat en aquests comicis

Tal com recullen els Estatuts col·legials els advocats censats en una delegació (situades a Arenys de Mar, Badalona, Berga,  L’Hospitalet de Llobregat/Cornellà, Gavà, Igualada, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú) han pogut exercir el dret de vot de 9 a 14 h. En aquesta ocasió, 200 col·legiats han exercit el dret a vot a les delegacions de l’ICAB.  Les tres delegacions amb més índex de participació han estat Igualada, Vilanova i la Geltrú, i Gavà.

Recompte de vots.
En relació al recompte,  s’ha de tenir en compte que els vots dels col·legiats exercents  i els advocats  sense exercici que hagin estat col·legiats com a exercents durant 25 anys, valen el doble, mentre que el vot dels  “col·legiats no exercents” val la meitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *