L’ICAIB formarà gratuïtament a voluntaris de la creu vermella en hipotecari

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Balears.
Palma.
 

El degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Balears (ICAIB), Martín Aleñar, i el president de Creu Vermella Balears, Miquel Alenyà, han signat recentment un acord de col·laboració pel qual el Col·legi es compromet a proporcionar formació jurídica en matèria hipotecària al personal tècnic i voluntaris de la Creu Vermella que exerceixen la seva funció en l’àmbit de la intervenció social, a fi d’augmentar les opcions de prevenir l’exclusió residencial d’aquelles persones ateses per Creu Vermella que es troben de debò risc de perdre el seu habitatge habitual.

La formació, de caràcter gratuït, serà prestada per aquells advocats que de forma voluntària s’inscriguin en el projecte i se centrarà, fonamentalment en les qüestions principals de la Llei 1/2013 de 14 de maig de mesures per reforçar la protecció als deutors hipotecaris.

L’acord s’emmarca dins de la campanya que duu a terme el *ICAIB amb l’objectiu d’intensificar en l’advocacia balear les accions de responsabilitat social dirigides a promoure l’atenció professional dels sectors de població més necessitats, a través de les organitzacions que les assisteixen, així com a impulsar la pràctica Pro Bono dels lletrats col·legiats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *