El ICAB oferirà assessorament jurídic a la ciutadania

Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.

Amb motiu del dia de la justícia gratuïta, el 12 de juliol, els advocats de la Comissió del torn d’Ofici del Col·legi d’Advocats de Barcelona oferiran, de 10 a 14 h, assessorament jurídic als ciutadans que s’acostin a la seu del carrer Mallorca 283.

Aquest serà el primer acte presidit per Oriol Rusca, qui el dijous 11 de juliol, a les 19.30h, prendrà possessió del càrrec de degà d’aquesta corporació.

Els actes commemoratius s’iniciaran a les 10h, amb la  lectura del Manifest en defensa del Torn d’Ofici: “Ni un pas enrere…els advocats del Torn d’Ofici de l’ICAB diem prou”, per part de Carmen Valenzuela, diputada responsable de la Comissió del Torn d’Ofici. Durant tota la jornada onejarà una banderola sobre el ‘Dia de la Justícia gratuïta’, expressament realitzada per commemorar aquesta celebració.

Posteriorment, el degà Oriol Rusca inaugurarà el servei d’orientació jurídica gratuïta del dia al Col•legi d’Advocats de Barcelona que obrirà les seves portes per tal que els ciutadans puguin fer consultes jurídiques als advocats de la Comissió del Torn d’Ofici. Hi haurà experts sobre qüestions relacionades amb els àmbits civil, família i penal.

L’objectiu d’aquesta jornada és reconèixer la gran tasca social que realitza l’advocat d’ofici i també promoure la consulta prèvia a l’advocat entre la ciutadania, com a mesura que pot ajudar a evitar molts conflictes en el futur.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *