Cuatrecasas, Gonçalves Pereira llança la seva app jurídica

Per Alexander Salvador.
Barcelona.
 

Cuatrecasas, Gonçalves Pereira s’ha fet un buit al mercat de les Apps amb el llançament de la seva aplicació d’actualitat jurídica. Aquesta nova eina pretén convertir-se en una guia útil per a la comunitat jurídica sobre les últimes novetats legislatives publicades per la firma ibèrica. A més, permet a l’usuari conèixer els esdeveniments celebrats en les oficines del despatx, oferint-los tota la informació i permetent la inscripció instantània. L’aplicació és gratuïta i ja està disponible en Apple Store, descargable en Iphone i Ipad. Aquesta aplicació estarà disponible en castellà, anglès i portuguès i els seus continguts es presenten en aquests tres idiomes en funció de quin sigui el seu àmbit temàtic i geogràfic.

Publicacions i esdeveniments, les grans estrelles de l’aplicació

El principal objectiu d’aquesta aplicació és mantenir al dia tant a la comunitat jurídica com als propis clients del despatx de les publicacions i esdeveniments generats per Cuatrecasas, Gonçalves Pereira sobre les últimes novetats legislatives” ens expliquen a aquesta redacció des del departament de Màrqueting de la firma. A través d’aquesta aplicació el despatx vol mantenir al dia tant de les noves novetats legislatives a la comunitat jurídica com als seus clients i advocats de les seves publicacions i newsletters o dels esdeveniments i jornades que realitza el despatx. En aquest sentit, cal destacar que l’aplicació creada pel despatx presenta el mateix contingut tant per als advocats de la pròpia firma com pels externs, sent així una molt bona oportunitat per als professionals del dret d’estar al dia a dia de l’actualitat jurídica des de les seves Iphones o Ipads.

D’altra banda, l’aplicació organitza el seu contingut en les sis principals àrees del despatx: Mercantil i Societari; Laboral; Financer i Tributari; Contenciós i Públic; d’altra banda l’aplicació no discrimina les àrees sectorials de la firma, com podrien ser: Energia, Alimentació o Capital Risc; ni tampoc als Desks Internacionals. L’aplicació també inclou la possibilitat de poder personalitzar l’aplicació atenent a les principals àrees d’interès de l’usuari per així poder filtrar el contingut especificat, i així poder-lo seleccionar en “Preferències” per així rebre notificacions cada vegada que es produeixi una actualització de les àrees seleccionades.

Per facilitar més la recerca de continguts, l’aplicació inclou un cercador per poder navegar en la base de dades generada per l’aplicació podent filtrar els continguts per publicacions o esdeveniments i atenent a dates de publicació, legislació o tipus de publicació: novetats legislatives, articles jurídics i guies.

Màxima interacció entre la firma, els usuaris i les xarxes socials

Una de les principals virtuts de l’aplicació és la gran interacció que ofereix l’aplicació entre la firma i els usuaris o entre aquests últims i les xarxes socials. D’una banda, la App permet accedir a la totalitat de continguts de la web corporativa de Cuatrecasas, Gonçalves Pereira gaudint així de les seves mateixes funcionalitats: Àrees de pràctica; Advocats; Oficines; Notícies i d’altra banda, l’usuari que estigui interessat en assistir a un esdeveniment podrà inscriure’s al moment i confirmar la seva assistència des de la pròpia aplicació.

En relació a les xarxes socials, Cuatrecasas, Gonçalves Pereira segueix apostant forta per la seva presència a les xarxes enllaçant la seva aplicació directament, entre unes altres, amb Twitter, Facebook i LinkedIn, podent així l’usuari compartir el contingut de l’aplicació en aquestes o descarregar-se el contingut per poder així consultar-ho offline durant, per exemple, viatges amb avió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *