Oriol Rusca, pren possessió com a conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

Col·legi d’Advocats de Barcelona
Barcelona.

El degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca, ha pres possessió avui com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC),  durant el plenari celebrat avui a Barcelona, amb l’assistència dels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya.

Oriol Rusca és el nou degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) des del passat 11 de juliol, quan va ser nomenat nou degà de l’ICAB després de guanyar les eleccions celebrades el 27 de juny. El nou degà ha pres possessió com a conseller del Consell de l’Advocacia Catalana en el decurs del plenari celebrat avui, durant el qual el president, Miquel Sàmper, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Nascut a Barcelona l’any 1961, Oriol Rusca es va llicenciar en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i és especialista en Dret Penal. Col·legiat a l’ICAB des de l’any 1986, on durant anys ha presidit la secció penal, és el primer degà de Barcelona adscrit al Torn d’Ofici.

Des d’avui Rusca forma part del Consell dels Col·legis d’Advocats de Catalunya, l’òrgan representatiu dels catorze col·legis d’advocats catalans, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega prop de 30.000 col·legiats. Es tracta d’una corporació pública amb finalitats no lucratives, formada pels catorze degans dels col·legis d’advocats catalans.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *