Eduardo Berché, nou Degà de la Facultat de Dret d’ESADE

Facultat de Dret d’ESADE.
Barcelona.
 

Eduardo Berché, catedràtic de Dret de Financer i Tributari d’ESADE, ha estat nomenat nou Degà de la Facultat de Dret de ESADE (Universitat Ramon Llull) i assumeix el càrrec a inicis d’aquest nou curs en finalitzar el seu mandat de quatre anys el doctor Enric R. Bartlett, segons lo establert pels estatuts.

Com a nou Degà de la facultat de Dret de ESADE, Eduardo Berché, aportarà, a més de la seva dilatada experiència acadèmica com a Catedràtic i professor en Dret Financer i Tributari en ESADE, la seva experiència professional de més de 25 anys en l’empresa privada, entre la qual destaca la seva labor com a soci director de l’oficina de PWC Tax and Legal a Barcelona. Amb aquest nomenament, ESADE reforça la seva aposta de convertir la seva Facultat en un referent de formació especialitzada en Dret en l’empresa.

En aquest sentit, les prioritats del nou degà de la Facultat de Dret de ESADE, Eduardo Berché, seran “augmentar l’exigència en l’excel·lència del nostre professorat, però també dels nostres alumnes, perquè ESADE reuneixi al millor talent a un costat i un altre de les seves aules. Impulsar la internacionalització en la formació del que ja és un imperatiu avui: l’advocat global. I connectar aquesta formació acadèmica amb el món i la realitat de l’economia i l’empresa on el nostre alumnes hauran de desenvolupar-se una vegada graduats”.

Sobre Eduardo Berché

Doctor en Dret i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB), Eduardo Berché és catedràtic i professor ordinari del Departament de Dret Públic de Esade (URL), escola en la qual ha exercit de professor durant els últims 25 anys. En el passat curs va impulsar com a Director l’arrencada del nou Doble Grau en Direcció d’Empreses i Dret, amb notable èxit i que sumarà més de 100 participants d’un altíssim nivell acadèmic entre la primera i la segona promoció que s’iniciarà aquest curs. Eduardo Berché és a més expert en Fiscalitat de l’empresa familiar, sobre el que ha escrit nombrosos articles i llibres.

Però a més, la seva trajectòria professional connecta el món acadèmic amb l’econòmic i empresarial. Berché ha estat soci director de PWC Tax and Legal a Barcelona des de l’any 2001 fins al 2011, companyia en la qual ha treballat durant més de 20 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *