Neix Universitat Consulting Club.

EL passat dia 1 d’octubre va obrir les seves portes oficialment aquest nou projecte d’estudiants nascut a les facultats de dret i empresa de la Universitat de les Illes balears.

UCC és una associació estudiantil de estudiants de dret, economia y ADE que vol apropar el món de la consultoria i de l’emprenedoria a la massa estudiantil mitjançant una sèrie d’activitats y serveis que  aportin un valor extracurricular.

La seva estratègia es resumeix en tres punts bàsics: la creació d’un bloc on els estudiants puguin aprendre y compartir coneixements, el llançament d’un servei d’incubadora per aquells estudiants amb idees i ímpetu empresarial, y l’organització d’una sèrie de cursos de curta durada realitzats per professionals del mon de la consultoria.

Centrant-mos en el darrer punt, la primera activitat programada es dura a terme els dies 15, 18 y 22 de novembre a l’edifici Jovellanos y versarà sobre una matèria que cridaràl’atenció a molts. El dret en el futbol, la reglamentació FIFA. Aquesta activitat de 9 horesserà realitzada per el professional Toni Roca, soci director de Citius-Global SportsAdvisory. Alguns del seus mèrits mes reconeguts son assessorar al RCD Mallorca o ser professor del màster de dret dels esports de ISDE.

En definitiva, UCC vol explotar aquest terme tan reconegut darrerament que és el valor afegit. Aquest concepte capaç de convertir estudiants anònims en víctimes de seguiments y ofertesempresarials gracies al simple fet de haverembellit el seu currículum amb aportacions valuoses.

Si desitjau mes informació del projecte y de les seves activitats  visiteu www.universitatconsultingclub.com o seguiu a @uconsultingclub al Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *