El Jurista estrena nou web

Benvolguts lectors,

Va ser un 20 de maig de 2012 quan vam donar el tret de sortida a aquest il·lusionant projecte, però sense cap altra intenció que la de cercar un valor afegit en quant a publicacions jurídiques es refereix. Volíem que El Jurista apropés el Dret a la gent i poder anar desglossant el seu complex teixit.

Juntament amb el procés d’expansió que vam emprendre fa uns mesos, amb la inauguració de la nostra pàgina web en espanyol, avui volem un donar un pas endavant en el nostre projecte.

Estrenem un nou disseny web, més dinàmic, funcional i connectat a les diverses xarxes socials. Volem prosseguir en la nostra evolució i alhora, incidir en la progressiva professionalització del diari tant a nivell de continguts, on prevaldrà la qualitat per sobre d’una ingent quantitat, com a nivell de visualització i aparença.

El Jurista és un projecte estudiantil que va néixer a la Universitat i mai perdrà de vista aquest àmbit d’actuació, però des del manteniment dels nostres principis fundacionals, procedirem a innovar en la gestió i el disseny per proporcionar un producte amb el màxim estàndard de qualitat possible per aquells que sempre són i han estat el nostre principal referent: vostès, senyors lectors.

Junta Directiva El Jurista

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *