Dimecres 20 de novembre, l’ICAB convoca un funeral contra les taxes judicials

Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.
 

Unanydedolunanydetaxes-174px144pxEl Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) surt al carrer per mostrar un cop més el rebuig a la llei de taxes judicials impulsada pel ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón. Una llei, que el proper dimecres 20 de novembre, complirà un any de la seva entrada en vigor i que està suposant la “mort de la justícia” perquè els ciutadans han de pagar fins a 800 euros per poder interposar un recurs.

L’advocacia barcelonina està de dol. Les taxes  obstaculitzen l’accés al ciutadà per reclamar els seus drets davant els tribunals i l’ICAB no vol deixar pel record l’època on tothom podia accedir als tribunals, on no hi havia una diferenciació entre “justícia per a rics i justícia per a pobres”. Per això, el Col·legi d’Advocats de Barcelona ha convocat als seus col·legiats i anima a la ciutadania a participar en la concentració que tindrà lloc el dimecres 20 de novembre, a les 12, a la Ciutat de la Justícia (av. Carrilet). S’escenificarà el funeral de la justícia i es repartiran esqueles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *