El Col·legi d’Advocats de Reus rebutja la discriminació per raó d’origen a Hilal Tarkou per part de Josep Anglada

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus
Reus.

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, davant les declaracions del president de la Plataforma per a Catalunya, Sr. Josep Anglada, sobre els orígens de l’advocat d’aquest Col·legi, Sr.. Hilal Tarkou, vol manifestar la seva més enèrgica repulsa a les mateixes i el suport unànime al seu company.

Una societat democràtica requereix el respecte de tots els ciutadans i, especialment, d’aquells que es dediquen a la defensa dels drets fonamentals.

Condemnem enèrgicament aquells qui discriminen sense motiu, al·legant diferències de raça, origen o religió. Finalment, la Junta col·legial vol destacar que aquestes declaracions gairebé han coincidit amb la commemoració del 65è aniversari de la declaració universal dels drets humans, que en el seu article primer diu: “Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i drets i, dotats com estan de raó i consciència, han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres”. Des de la defensa radical d’aquest principi d’igualtat, fem arribar la solidaritat dels lletrats de Reus amb el nostre company.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *