L’ICAB i els Mossos d’Esquadra orienten sobre els perills de les xarxes socials als joves

Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.
ICAB
ICAB

El Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), reunirà aquest divendres 17 de gener a advocats i membres de la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà  dels Mossos d’Esquadra perquè assessorin i alertin de forma conjunta als estudiants de  d’ESO sobre les amenaces i assetjaments que es poden derivar de l’ús de les xarxes socials i de les pràctiques negligents més habituals detectades a Internet per aquest cos de seguritat.

 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya “Justícia i joves” que ha organitza el Col·legi d’Advocats de Barcelona. Per aquest motiu, el degà d’aquesta corporació, Oriol Rusca, atendrà a les 11.15 als mitjans per explicar els objectius d’aquesta iniciativa pionera.

 

Activitat
A través d’una obra de teatre que realitzen advocats i membres del Col·legi de Teatre de Barcelona s’exemplifica una mala pràctica de l’ús de les xarxes socials. Aquest fet servirà de base per iniciar el debat –col·loqui entre advocats, mossos d’esquadra i els joves.

 

Campanya “Justícia i joves”
Un total de 1.000 joves procedents de diferents escoles de Barcelona i rodalies participaran aquest any (des de setembre 2013 i fins al mes de juny) en aquesta campanya.  En aquesta ocasió els alumnes són de l’Institut Rubió i Ors de Sant Boi de Llobregat.

CONVOCATORIA CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *