Els Col·legis Professionals s’uneixen per crear la primera borsa de treball Intercol·legial i potenciar l’ocupació a Catalunya

Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.
Barcelona. 

 

–  La plataforma compta amb milers d’ofertes de feina de tots els sectors.

– Els candidats podran cercar ofertes en les borses dels diferents Col·legis, des d’aquest mateix portal.

–  Les empreses podran trobar candidats qualificats i amb l’aval de pertànyer a un Col·legi Professional.

– L’Associació pretén comptar amb el suport de les principals institucions catalanes per tal d’esdevenir el portal de referència d’ocupació qualitativa a Catalunya .

La Intercol·legial
La Intercol·legial

La presentació d’aquest portal ha tingut lloc aquest matí a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona per part del president de l’Associació Intercol·legial de Col·legis professionals de Catalunya i degà de l’ICAB, Oriol Rusca; pel secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Joan Aregio; i pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, tant del seu degà, Santiago Crivillé com pel secretari tècnic d’aquest Col·legi, Xavier Socias, atès que han dut a terme el projecte.

El president de la I’Associació intercol·legial ha destacat que “la posada en marxa d’aquesta eina suposa un gran pas perquè els professionals d’àmbits molt diversos tenen, a partir d’avui, al seu abast més oportunitats de prosperar laboralment, ja que el web va dirigit tant per a aquells que busquen la seva primera oferta de feina com per les persones que busquen noves oportunitats”. Rusca també ha afirmat que “està previst que en els propers mesos augmenti el número d’ofertes laborals, ja que des de la Intercol·legial treballarem per aconseguir el suport de les principals institucions catalanes i que borsadetreball.cat esdevingui el portal de referència d’ocupació qualitativa a Catalunya”.

Característiques del portal

El web integra actualment més de 3.000 ofertes de feina de tots els sectors professionals i compta amb una base de dades de més de 94.000 professionals col·legiats i qualificats de 100 col·legis professionals de tots els àmbits (jurídic, Economia i Empresa; social, ensenyament i humanitats; enginyeria, arquitectura i tècnica; salut i ciències de la informació i la comunicació). A més, els candidats podran cercar des del mateix portal ofertes en les borses dels diferents Col·legis, mentre que les empreses podran trobar candidats qualificats i amb l’aval de pertànyer a un Col·legi Professional.

Què és l’Associació Intercol∙legial

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que representa més de 100 Col·legis Professionals amb més de 200.000 col·legiats/des de tots els àmbits professionals, va néixer fa un any amb la voluntat de reforçar la projecció social dels Col·legis, impulsar iniciatives d’interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al qual pertanyin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *