Crowe Horwath incorpora la firma d’auditors Euroaudit

Redacció.
Barcelona.La firma de serveis professionals Crowe Horwath, novena en el rànquing mundial per facturació i amb presència en 114 països i 671 oficines, ha incorporat a la firma barcelonina d’auditors Euroaudit, la qual compta amb un trajectòria de més 25 anys.Eudoaudit està presidida per Emilio Álvarez, llicenciat en Ciències Econòmiques, auditor i MBA per ESADE, és co-president del Comitè d’Auditoria del Sector Públic i President del Registre d’Auditors de Catalunya.

Amb la incorporació de Euroaudit a Crowe Horwath, Emilio Álvarez s’ha incorporat a la gestió de l’administració concursal de Fagor Electrodomèstics, sota la direcció de Carlos Puig de Travy, Soci de la Divisió d’Auditoria de Crowe Horwath, i amb la participació de la Divisió de Legal i Tributari, amb els Socis Benjamín Nicolau i Santiago Torent, que han participat també en el pre-concurs de la Clínica del Pilar i en les ofertes per la seva unitat productiva.

Emilio Álvarez
En relació a la incorporació, Álvarez exposa que “les firmes mitjanes d’auditoria i consultoria, sobretot les que formen part del top ten mundial, com és el cas de Crowe Horwath, han de jugar un paper més important, i de fet s’està veient últimament a Espanya, on tant el sector privat, com el públic i les administracions, estan adjudicant més responsabilitats a aquestes companyies, circumstància que està en línia amb el que ve succeint a Europa per evitar possibles riscos sistèmics deguts a una concentració excessiva al mercat.”Finalment, Alvarez afegeix que la incorporació de Euroaudit a Crowe Horwath no és més que la conseqüència de l’actual context en el qual “les signatures mitjanes han de créixer i desenvolupar-se per respondre a les exigències que el mercat els demanda.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *