El CICAC i el Col·legi d’Advocats Penal Internacional signen un conveni per a la defensa dels presos espanyols a l’estranger

Consell de l’Advocacia Catalana.
Barcelona.

El Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) ha signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Advocats Penal Internacional (CAPI) per treballar conjuntament en la defensa dels drets de les persones espanyoles preses en centres penitenciaris de països estrangers. Tant el CICAC com el CAPI denuncien la permanent vulneració dels drets fonamentals que pateixen aquestes persones i pretenen, amb aquest conveni, la realització d’actuacions de sensibilització i d’activació de mecanismes legals per poder posar fi a aquesta situació. Un dels objectius del conveni és facilitar el trasllat a l’Estat Espanyol de persones empresonades arreu de l’estranger.

El president del Consell  de l’Advocacia Catalana,  Miquel Sàmper, durant la firma del conveni amb el president del Col·legi d’Advocats Penal Internacional, Luís del Castillo Aragón.
El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper, durant la firma del conveni amb el president del Col·legi d’Advocats Penal Internacional, Luís del Castillo Aragón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *