Neix ‘Vist al DOGC’

Redacció
Barcelona
 
 

Tres estudiants de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra han posat en marxa Vist al DOGC. Aquest projecte té com a objectiu fonamental acostar les institucions del país als ciutadans i té com a referent l’exitós blog El BOE nuestro de cada día de la periodista Eva Belmonte.

Martín González, Pau Galí i Isaac Meler són els responsables d’aquest mitjà digital dedicat a analitzar diàriament el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya a la recerca de notícies i transparència. “Hem de ser capaços de preguntar, qüestionar i, finalment, intentar explicar què és allò que passa de la manera més objectiva possible. El periodisme ha d’aixecar-se de la cadira i fer una aposta decidida per la neutralitat”, declaren en la seva pròpia presentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *