DMS Consulting col·labora en la coordinació del suplement ‘ARA Emprenem’ del diari ‘ARA Balears’

Redacció
Barcelona
 
 

Des de diumenge passat 23 de febrer, el despatx mallorquí DMS CONSULTING col·labora i ajuda a coordinar el suplement dominical del diari ARA Balears: ARA Emprenem. Fins al moment aquest suplement es nodria únicament de contingut provinent de Catalunya; no obstant això, des d’ara el diari comptarà amb un suplement propi que estudiarà les últimes tendències en empreniment i noves tecnologies en l’àmbit local.

Des de fa menys d’un any, el popular mitjà de comunicació va aterrar amb gran força a les Illes Balears, prenent-li el relleu a l’històric Diari de Balears i continuant amb la tradició de ser l’únic diari matinal íntegrament en català en aquesta comunitat autònoma.

DMS Consulting porta compromès amb el desenvolupament tecnològic i la indústria empresarial des d’etapes molt primerenques: formant part de concursos d’emprenedors com el concurs RESET de la Fundació Universitat i Empresa, o oferint assessorament professional a joves (o no tan joves) aventurers que decideixin desenvolupar aquestes aptituds, cosa que complementa i tanca el cercle de la col·laboració amb el diari ARA Balears i amb el suplement ARA Emprenem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *