L’ICAB presenta la XV edició del llibre “Contes d’advocats” amb motiu de la diada de Sant Jordi

Col·legi d’Advocats de Barcelona
Barcelona

 

ICAB
ICAB

Amb motiu de la Festivitat de Sant Jordi el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) posarà a la venda la XV edició del llibre “Contes d’Advocats”, una obra que recull els 10 contes guanyadors del Concurs de narrativa que organitza cada any aquesta corporació.

Aquesta i altres obres es podran comprar a la fira de llibres, que amb motiu de la diada de Sant Jordi s’instal·larà de 10 a 18h, a l’avantsala de la Biblioteca de la seu corporativa (Mallorca 283).

Enguany aquesta fira comptarà amb la presència de 12 advocats autors d’obres no jurídiques. Així de 12 a 15h han confirmat la seva assistència Pedro L. Yúfera, exdegà del Col·legi d’Advocats de Barcelona; Jordi  Verdaguer; Jesús Fernández-Pedrera; Eduard Ibañez; Carles Basteiro; Ricardo Miracle, Leonor Valencia, entre d’altres.

A la fira també hi participaran, com ja és tradició, les principals editorials jurídiques: Lefebvre-El Derecho, Iustel, Sepin, Thomson Reuters Aranzadi, Tirant lo Blanch, Vlex i Wolters Kluwer.

Per la tarda es realitzaran els lliuraments dels diferents premis convocats pel Col·legi d’Advocats de Barcelona.
A les 17 h s’entregaran els obsequis als guanyadors del Legal Quiz, un concurs jurídic on-line on comptaven tant els coneixements del jugador sobre temes jurídics com la rapidesa i fiabilitat a l’hora de resoldre les preguntes tipus test  del joc. Posteriorment, la vicedegana de l’ICAB, Rosa Maria Barberà, lliurarà els premis del concurs de redacció infantil, i a les 18h els rebran els guanyadors del Concurs de Contes d’Advocats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *