El Col·legi d’Advocats de Girona celebra demà la festa patronal amb la imposició de divuit noves togues

Col·legi d’Advocats de Girona
Girona.

El Col·legi d’Advocats de Girona (ICAG) celebra demà divendres, 25 d’abril, la festa patronal de Sant Raimon de Penyafort, durant la qual s’imposaran les togues a divuit nous lletrats gironins. Durant l’acte, que tindrà lloc a l’Auditori Josep Irla de Girona a partir de les set de la tarda, es lliuraran les insígnies i diplomes als setze advocats que compleixen vint-i-cinc anys d’exercici de la professió i es durà a terme l’entrega del Premi de Narrativa Sònia Ors i de Fotografia 2014, així com el lliurament dels Premis Narcís de Sant Dionís.

L’acte comptarà amb l’assistència de la Secretària de relacions amb l’Administració de Justícia, Maria Josep Feliu; el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper; el president de l’Audiència de Girona, Fernando Lacaba; el fiscal en cap de la Fiscalia de Girona, Josep Maria Casadevall; el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el degà del Col·legi d’Advocats de Girona, Carles MacCragh i els degans de la resta dels Col·legis d’Advocats catalans, entre d’altres personalitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *