Quina Europa Vols? Atreveix-te a decidir

Per Daniel Mendo.
Barcelona.
 

A escassos 20 dies de les eleccions europees, on més de 400 milions de persones són cridats a votar, les enquestes son més negatives que mai en quant a la desafecció cap a les eleccions europees i els partits polítics. Però malgrat aquesta desafecció, majoritària principalment entre els joves, ens trobem davant unes eleccions molt importants pel futur de Catalunya.

Aquestes eleccions, malgrat i ser usades com a termòmetre per part dels grans partits catalans per veure el suport que acumula la Consulta del 9 de Novembre i les pròximes eleccions municipals de 2015, tenen un caire especialment rellevant, donat que els 751 eurodiputats que siguin escollits fixaran el curs de les polítiques europees durant els propers cinc anys, sademés de triar, el/la líder de l’òrgan executiu de la UE: el/la president/a de la Comissió Europea.

Enfront l’esmentada desafecció hi ha dues entitats juvenils que organitzen un debat electoral entre els candidats catalans a les europees aquest proper dimecres 7 de maig a les 11h al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. A dit debat electoral assistiran els principals candidats catalans a les Eleccions Europees:

Ramon Tremosa (CIU)

Ernest Maragall (ERC)

Esther Niubó (PSC)

Ernest Urtasun (ICV)

Andrea Levy (PP)

EventEuropeesUPF

Des d’El Jurista, volem convidar a tots els nostres lectors a assistir a  tan interessant debat que com hem esmentat, tindrà lloc demà a la mateixa Universitat Pompeu Fabra.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *