L’ICAB reclama a Justícia la publicació immediata de la data oficial de l’examen d’accés a l’advocacia

Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Barcelona.

 

El Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) reclama al Ministeri de Justícia que informi de la data oficial de realització de l’examen d’accés a l’advocacia. El mes de juny semblava ser el moment idoni per fer aquesta prova, però la realitat és que encara no es coneix el dia en què es realitzarà.

Des d’aquesta corporació es considera un greuge que es centralitzi l’examen a Madrid. “Aquesta situació provoca malestar i nervis als alumnes que necessiten planificar no només l’estudi, sinó també en el cas dels futurs advocats barcelonins la necessitat de planificar el viatge a Madrid. Aquest fet comporta una despesa econòmica per als alumnes i /o les seves famílies injustificada totalment”, afirma el degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca.

Per aquest motiu, l’ICAB treballarà perquè el Ministeri de Justícia rectifiqui i de cara al futur els alumnes lletrats puguin fer l’examen en les seves respectives comunitats autònomes i amb una data concreta coneguda amb prou antelació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *