La Intercol•legial premia la presidenta del Parlament

Redacció
Barcelona
 
 

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya lliurarà la segona  edició del premi de l’entitat a la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, en reconeixement a la seva trajectòria professional i al seu compromís en la defensa dels col·legis professionals. Serà el proper dilluns, 30 de juny, a les 19.30h, a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona (Mallorca, 283).

El president de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca serà l’encarregat de lliurar-li aquest guardó. La periodista Dolors Sans conduirà l’acte, al qual hi assistirà el conseller de Justícia, Germà Gordó.

L’Associació Intercol·legial, conscient del moment decisiu per al futur dels col·legis professionals, vol fer sentir la seva veu en aquest debat social. En aquest línia, ha impulsat intenses campanyes de presència en els mitjans de comunicació, així com la interlocució amb totes les Administracions, la signatura de convenis de col·laboració institucional i la seva integració en organismes consultius públics, etc.

Dins aquest pla d’actuacions, es va instituir el 2013 el ‘Premi Intercol·legial’ per guardonar persones i entitats que s’hagin distingit per la seva reivindicació del paper social dels col·legis professionals. La primera edició del premi es va guardonar a l’advocat Miquel Roca i al periodista Jordi Basté per la seva defensa de les professions col·legiades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *