L’ICAIB distingeix al magistrat Carlos Izquierdo amb el II Premi a l’Ètica Jurídica

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Balears
Palma de Mallorca

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Balears ha acordat concedir al senyor Carlos Izquierdo Téllez, magistrat del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Palma, el premi de la segona edició del premi Degà Miquel Frontera a l’Ètica Jurídica. Aquest guardó es va crear el 2013 pel ICAIB per reconèixer a aquells juristes de les Illes Balears que s’hagin distingit pel seu compromís actiu amb els valors de la solvència ètica i deontològica en l’exercici del dret i per fer possible que la societat percebi aquests valors com naturalment lligats a l’exercici de les professions jurídiques.

El magistrat ha resultat triat entre un total de set candidatures que s’han presentat a la segona edició, per “la seva impecable trajectòria professional, la seva intensa col·laboració amb els operadors jurídics així com per l’exquisit tracte i consideració que en tot moment ha vingut dispensant als lletrats”. El premi es lliurarà durant un acte solemne previst per al mes d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *