L’ICAB comença l’any judicial amb les portes obertes a la societat instagramer

Redacció.
Barcelona.
 

Dimecres Don Felipe VI presidirà l’obertura de l’any judicial en seu del Tribunal Suprem, però, avui el Col·legi d’Advocats de Barcelona ha avançat la tornada de vacances amb un impactant esdeveniment. Ferm defensor de la necessitat d’obrir i apropar la casa dels advocats barcelonins a la societat, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona ha convocat a més de 300 fotògrafs de la comunitat oficial d’instagramers de Barcelona #igersBcn.

Oriol Rusca, degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, ens afirma que “amb aquesta iniciativa l’ICAB ha volgut compartir el seu patrimoni històric i artístic amb la ciutadania i concretament avui amb un grup d’Instagramers.” Aquesta idea original segueix, sense dubte, la voluntat de donar a conèixer la seu dels advocats barcelonins a tota la societat; És tradició que el Col·legi d’Advocats de Barcelona obri les seves portes el Dia de la Justícia gratuïta, de 10 a 14h, per tal que els ciutadans puguin fer les consultes jurídiques als advocats que de forma voluntària participen en el Servei d’Orientació Jurídica. Aquest setembre, però, el leitmotiv ha sigut un altre; Perquè no utilitzem l’ampli abast i la visualitat d’Instagram per donar a conèixer a encara més gent l’ICAB?

Per tal de sorprendre, i alhora afavorir la creativitat i donar més joc a les imatges captades pels instagramers, s’ha fet una decoració especial al Pati de Columnes, un dels espais emblemàtics del Palauet Casades. Així doncs, plomes caients des de la part més alta del sostre del Pati de Columnes han donat un toc especial i diferents als pilastres de marbre, les pintures murals al·legòriques i les llums de llautó en forma drac que caracteritzen aquest espai. Entre altres curiositats, els ‘igersbcn’ també han anat a la recerca del animals fantàstics amagats tant en el paviment hidràulic com a les portes del Palauet Casades.

InstragramICAB2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *