El GAJ Barcelona i el SOOP posen en marxa ‘l’Aprenentatge en Xarxa’

Redacció.
Barcelona.
 

El Grup d’Advocats Joves de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona conjuntament amb el SOOP (Servei d’Orientació i Ocupació Professional) de l’ICAB posen en marxa ‘l’Aprenentatge en Xarxa’, una iniciativa que té com a finalitat donar un recolzament als joves advocats i advocades que s’inicien en l’exercici de l’advocacia, mirant de trobar solucions als dubtes, necessitats o inquietuds que puguin tenir en el dia a dia de la seva tasca professional. Així mateix, pretén afavorir la relació i comunicació entre advocats de diferents generacions i proporcionar un espai de networking.

Com funciona ‘l’Aprenentatge en Xarxa’?

​Aquesta iniciativa consisteix en un treball de cooperació col·lectiva, que es durà a terme mitjançant reunions o sessions de tipus grupals, supervisades i coordinades per un mentor o mentora, en les que els usuaris de ‘l’Aprenentatge en Xarxa’ plantegen els seus dubtes respecte a una matèria concreta del Dret, per tal de trobar o plantejar possibles solucions de forma conjunta.

Quant comença i com em puc inscriure?

‘L’Aprenentatge en Xarxa’ començarà el dilluns dia 3 de novembre i tindrà una durada de sis mesos lectius. Les sessions, de dues hores de durada cadascuna d’elles, es duran a terme per matèries, de dilluns a dijous mensualment, en horari de 14h a 16h.

Els  joves advocats i advocades, agrupats del GAJ i amb menys de set anys d’exercici es poden inscriure on-line a la matèria/es que siguin del seu interès. No hi haurà un límit d’inscripció a les àrees, no obstant, cada matèria o àrea del Dret tindrà el seu cost individualitzat.

El/la mentor/a escollirà el tema a tractar en la primera sessió, la resta del programa del curs es consensuarà a classe entre col·legiats/des i mentor/a en funció dels interessos i necessitats de la majoria d’assistents. Es requereix un mínim de 8 joves advocats/des inscrits a cada àrea per poder impartir-la.  El màxim d’inscripcions és de 15 persones per àrea.

Sessions informatives

Demà, dimecres 22 d’octubre de 15 a 16h a l’aula 65 de l’ICAB, tindrà lloc la primera sessió informativa a càrrec dels membres del GAJ Barcelona. Dijous 23 d’octubre tindrà lloc una altre sessió informativa de 19h30 a 20h30 a la mateixa aula de l’ICAB.

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *